Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel Balıkesir’in Ayvalık ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bir araya geldi
Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, Balıkesir’in Ayvalık ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bir araya geldi.
Ziyarette yerel basının güçlendirilmesine yönelik istişare yapıldı
Gerçekleştirilen ziyarette, yerel basının güçlendirilmesi, internet gazeteciliğinin sorunları ve çözüm önerileri ile medya mensuplarının sahadaki durumu üzerine görüş alışverişi yapıldı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, Başkan Mesut Ergin’e misafirperverliği ve samimi ev sahipliği için teşekkür etti. Geçgel, “Sayın Başkanımız Mesut Ergin’i ziyaret ederek hem Ayvalık’ta yürütülen yerel çalışmalar hakkında bilgi aldık hem de internet gazeteciliğinin güncel sorunlarını değerlendirme fırsatı bulduk. Gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.