enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1884
EURO
50,4206
ALTIN
6.383,32
BIST
12.369,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
6°C
Trabzon
6°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
9°C
Cuma Hafif Yağmurlu
8°C
Cumartesi Yağmurlu
5°C
Pazar Hafif Yağmurlu
6°C

Dijital medyanın nabzı Şanlıurfa’da attı

Dijital medyanın nabzı Şanlıurfa’da attı
REKLAM ALANI
24.12.2025 23:57

Dijital medyanın nabzı Şanlıurfa’da attı

TİGAD öncülüğünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Kulis TV desteğiyle 18 21 Aralık 2025 tarihleri arasında Şanlıurfa’da dijital medya çalıştayı ve kültür gezisi düzenlendi

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği’nin (TİGAD) düzenlediği Şanlıurfa dijital habercilik ve medya çalıştayı büyük ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 150 gazetecinin katıldığı çalıştayda medya dünyasının usta isimleri İsmail Saymaz, Nevzat Çiçek, Alişer Delek ve Kemal Öztürk de yer aldı. Çalıştay Şanlıurfa’nın tanıtımına katkı sunarken, dijital medya enine boyuna ele alındı.

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği’nin (TİGAD) düzenlediği Şanlıurfa Dijital habercilik ve medya çalıştayı büyük ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 150 gazetecinin katıldığı çalıştayda medya dünyasının usta isimleri İsmail Saymaz, Nevzat Çiçek, Alişer Delek ve Kemal Öztürk de yer aldı. Çalıştay Şanlıurfa’nın tanıtımına katkı sunarken, dijital medya enine boyuna ele alındı.

TİGAD öncülüğünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Kulis TV desteğiyle 18-21 Aralık 2025 tarihleri arasında Şanlıurfa’da dijital medya çalıştayı ve kültür gezisi düzenlendi. Program, Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 150 gazeteciyi bir araya getirdi. Program kapsamında 19 Aralık Cuma günü Şanlıurfa Harran Üniversitesi Fen Edebiyat fakültesi büyük amfi Salonunda “Dijital habercilik ve medya” konulu çalıştay düzenlendi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çalıştaya Şanlıurfa Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sait Ağan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Numan Günay, TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağ, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve BİK Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Anadolu Basın Birliği Başkan Yardımcısı Celal Çiftçi, Anadolu Basın Birliği Şanlıurfa İl Temsilcisi Naif Bülbül ve ünlü gazeteciler İsmail Saymaz, Nevzat Çiçek, Kemal Öztürk, Alişer Delek ve TİGAD ile temsilcileri katıldı.

REKLAM ALANI